Cvjetni Put – O nama

Više od četiri godine cvjetne kreativnosti

Cvjetni Put obuhvaća cvjetnu umjetnost, stvarajući nezaboravna iskustva s pažljivo prešanim cvjetovima i luksuznim umjetničkim djelima.

Osnovan 2020. godine od strane umjetnice Danijele, Cvjetni Put poštuje ljepotu svakog cvijeta kroz tradicionalne metode prešanja, stvarajući vječne cvjetne umjetnine za dragocjene uspomene.

Cvjetni Put je služio raznovrsnom spektru klijenata, donoseći ljepotu prešanih cvjetnih umjetničkih djela na proslave, domove i radne prostore.

Uz naš luksuzni brend, možete biti sigurni da će vaše uspomene biti sigurne i očuvane s ljubavlju i pažnjom. Naša strast prema umjetnosti i cvijeću se odražava u svakom komadu koji stvaramo. Prepustite nam svoje dragocjene trenutke i mi ćemo ih pretvoriti u prekrasne, trajne uspomene koje će vas uvijek dirnuti.

Danijela Ninić

Danijela Ninić je talentirana umjetnica i vizionarka iza Cvjetnog Puta, unoseći strast u cvjetnu umjetnost i majstorstvo u svaku kreaciju.

Njezin put započeo je ljubavlju prema cvijeću, vodeći je do osnivanja Cvjetnog Puta i dijeljenja svojeg umjetničkog talenta sa svijetom.

Otkrijte ljepotu cvjetne umjetnosti danas

ILI

Nazovi nas: +385 91 505 1344

Scroll to Top